חיפוש

dsdsdsd
מתכון לביבות בטטה

מתכון: לביבות בטטה אפויות

לביבות בטטה לא חייבות להיות ספוגות בשמן: המתכון המושלם ללביבות אפויות. המצרכים, אופן ההכנה והרכיבים התזונתיים של ארוחת הערב הבאה שלכם

ד"ר רלי אבל

לביבות בטטה אפויות

מצרכים ל-8 מנות:

3 בטטות מבושלות ומעוכות היטב

4 תפוחי אדמה בינוניים מגוררים דק בפומפייה ומסוננים

2 ביצים

3 בצלים מגוררים מטוגנים עד להזהבה

4 כפות פירורי לחם או קורנפלור

5 שיני שום כתושות דק

4 כפות אגוזים קצוצים  דק

קורט קינמון

קורט זנגביל

מלח ופלפל

2 כפות שמן זית

ניתן להוסיף גם שקית אבקת אפיה

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל חומרי התערובת. יוצרים לביבות ומניחים אותן על נייר אפיה משומן היטב. אופים בחום גבוה עד הזהבה (הלביבות מזהיבות מהר מאוד). אפשרות נוספת לאפייה היא לצקת את הלביבות בתבניות סיליקון (תבניות שקעים)

כדאי להכין ללביבות רטבים שונים (מומלץ רוטב יוגורט עם שמיר קצוץ דק וקצת מלח).

ערך תזונתי למנה:

קלוריות: 119

חלבון: 7 גרם

פחמימות: 26 גרם

שומן: 10 גרם

סיבים: 2 גרם

ברזל: 2 מ"ג

ד"ר רלי אבל, מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה של כללית במחוז מרכז

* המידע המופיע במדריך הוא לידיעה כללית בלבד. יש לעיין בתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות

הצטרפות לכללית

הצטרפות לכללית

יש לנו ים של דברים לספר לך על כללית...

רוצה לשמוע טיפה?

צריך רק למלא את הטופס - אנחנו נעשה את השאר

הצטרפות לכללית - אתר חדש

מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם בהקדם

שדות חובה

שימו לב שאתם מספקים בטופס זה מידע אישי ורגיש