חיפוש

dsdsdsd
סלט קינואה

מתכון: סלט קינואה

סלט קינואה לא חייב להיות משעמם: מתכון לסלט מרענן ומגוון עם רימונים, תאנים, תפוחים וכל טוב. המצרכים, אופן ההכנה והערכים התזונתיים

ד"ר רלי אבל

סלט קינואה מגוון

מצרכים ל-8 מנות:

1/2 1 כוסות קינואה

3 כוסות מים

כוס פטרוזיליה קצוצה

1/2 כוס גרגרי רימון טריים

1 תפוח דלישס אדום  או ירוק גרנד סמית , חתוך לקוביות

6 תאנים יבשות חתוכות לקוביות

3 כפות מיץ לימון טרי

1 תפוז חתוך לקוביות קטנות

כפית קליפת לימון מגוררת דק

2 כפות צנוברים

2 כפיות סילאן או דבש

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מטגנים בכף שמן זית את הקינואה, מוסיפים את המים ואחרי הרתיחה מבשלים 20 דקות באש נמוכה. מסננים , מקררים ומוסיפים את כל שאר המרכיבים.

אפשר להוסיף לארוחה מושלמת כוס קוביות גבינה צפתית קשה או בולגרית.

ערך תזונתי למנה:

192 קלוריות

4.5 גרם חלבון

6 גרם שומן צמחי

30 גרם פחמימות

3 גרם סיבים

1  מ"ג ברזל

140 מ"ג סידן

200 מ"ג אשלגן


ד"ר רלי אבל היא מנהלת היחידה לתזונה ודיאטה של כללית במחוז מרכז

* המידע המופיע במדריך הוא לידיעה כללית בלבד. יש לעיין בתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות

הצטרפות לכללית

הצטרפות לכללית

יש לנו ים של דברים לספר לך על כללית...

רוצה לשמוע טיפה?

צריך רק למלא את הטופס - אנחנו נעשה את השאר

הצטרפות לכללית - אתר חדש

מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם בהקדם

שדות חובה

שימו לב שאתם מספקים בטופס זה מידע אישי ורגיש