אופן ההכנה:
מחממים בסיר כבד את השמן, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה. קושרים את נתח הבשר בחוט עבה מכל הצדדים. מניחים אותו בסיר ומטגנים מכל הצדדים.
מוסיפים לסיר את כל שאר המרכיבים, ומבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה עד להתרככות הבשר (כשעה וחצי).
בסיום הבישול מקררים את הצלי ופורסים אותו לפרוסות. ניתן להגיש קר או חם.
ערך תזונתי למנה:
320 קלוריות
36 גרם חלבון
14 גרם שומן
6 גרם פחמימות
1 גרם סיבים
4.2 מ"ג ברזל
* המידע המופיע במדריך הוא לידיעה כללית בלבד. יש לעיין בתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות