חיפוש

dsdsdsd
מתכון: שיפודי בקר

מתכון: שיפודי בקר

מחפשים מתכון בריא וטעים לשיפודי בקר? ארוחה קלה להכנה, טעימה ודיאטטית? המצרכים, הערכים התזונתיים ואופן ההכנה של שיפודי בקר מנצחים

אלון שגיב

אלון שגיב

שיפודי בקר

מצרכים ל-6 מנות:

600 גרם נתח בשר בקר כחוש, מנוקה משומן וחתוך לקוביות גדולות (חלקים מתאימים מספר 11 ומספר 12)

3 בצלים חתוכים לרבעים

שיפודי עץ

למשרה:

3 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

1 שן שום קצוצה

1 כפית גי'נגר מגורד

2 עלי דפנה

1 פלפל שחור גרוס

כפית מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה. משרים את קוביות הבקר במשרה למשך הלילה. משפדים את קוביות הבקר ואת רבעי הבצל לסירוגין, ומברישים בשארית המשרה.

צולים על האש במשך 8 עד 10 דקות. על מנת שהבשר לא יתייבש, אפשר להבריש בשארית המשרה בזמן הצלייה.

אפשרויות לגיוון: ניתן להוסיף לשיפודים חתיכות פרי (אננס, לדוגמה) לפני הצלייה.

ערך תזונתי למנה:

קלוריות: כ-190

חלבון: 22 גרם

פחמימות: 7 גרם

סיבים: 1.4 גרם

סידן: 20 מ"ג

ברזל: 2.4 מ"ג

צוות השירות הדיאטטי של כללית, מחוז תל אביב

* המידע המופיע במדריך הוא לידיעה כללית בלבד. יש לעיין בתנאי השימוש ומדיניות הפרטיות

הצטרפות לכללית

הצטרפות לכללית

יש לנו ים של דברים לספר לך על כללית...

רוצה לשמוע טיפה?

צריך רק למלא את הטופס - אנחנו נעשה את השאר

הצטרפות לכללית - אתר חדש

מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם בהקדם

שדות חובה

שימו לב שאתם מספקים בטופס זה מידע אישי ורגיש